Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا عسکری چاوردی دانشیار باستان شناسی دانشگاه شیراز در جمع خبرنگاران از برگزاری کنفرانس جهانی میراث جهانی ساسانی در بهار ۱۴۰۰ در این استان خبر داد و گفت: این کنفرانس جهانی، نتایج تحقیقات علمی جدید دانشمندان و اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقات داخلی و خارجی در حوزه میراث جهانی ساسانیان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این کنفرانس در حقیقت محصول نتایج مطالعاتی چند ساله اخیر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقات بین المللی در حوزه میراث جهانی منظر باستان شناسی ساسانی فارس است که محققان و دانشمندان طی دو روز نتایج جدید تحقیقاتی خود را در خصوص باستان شناسی و بررسی‌های ژئوفیزیک در شهر گور، آب و هواشناسی کهن دشت فیروزآباد، شکل گیری شهر و منظر باستان شناختی ساسانی، جغرافیای تاریخی اردشیر خوره، نتایج مطالعات اولیه از مرمّت و حفاظت نقش برجسته‌های ساسانی تنگاب و نقاشی‌های دوره ساسانی شهر گور، مستندنگاری و شیوه‌های علمی در پایش بنا‌های تاریخی قلعه دختر و کاخ اردشیر، نتایج مطالعات ژئومورفولوژی دشت، مدیریت سیستم‌های سنتی کهن آبیاری در دشت فیروزآباد، نقشه‌های باستان شناسی و نتایج جالب توجه از بررسی مسیر‌های تجارت دریائی ساسانیان در دشت‌های پس کرانه‌ای فیروزآباد تا ساحل خلیج فارس و بنادر تاریخی اردشیر خوره ارائه و معرفی خواهند کرد.

مدیر پایگاه میراث جهانی فیروزآباد و سروستان با تاکید بر اهمیت موضوع توسعه پایدار، افزود: کنفرانس در چارچوب ارائه نتایج دور اول مطالعات میدانی ۵ ساله اخیر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی در زمینه مطالعات میراث جهانی ساسانیان انجام می‌شود و هدف آن تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه بلند مدت جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۰ در زمینه توسعه پایدار میراث فرهنگی بخش مرکزی و جنوب فارس است.

عسکری چاوردی در رابطه با همکاری‌های صورت گرفته در این کنفرانس بین المللی، گفت: ارائه پیشرفت‌های علمی در حوزه میراث فرهنگی و مدیریت منابع میراث جهانی ساسانی با همکاری اعضاء هیات علمی و محققان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی به ویژه همکاری علمی و فنی دفتر همکاری‌های مشترک میراث فرهنگی ایزمئو ایتالیا در بخش تاریخ و باستان شناسی دانشگاه شیراز، معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز، دانشگاه بولونیا، موسسه ایزمئو ایتالیا، دانشگاه ساپینزا، دانشگاه ایکس مارسی فرانسه، دانشگاه اوربینو، دانشگاه تورین، دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشکده باستان شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، اداره کل پایگاه‌های میراث جهانی و معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فراهم شده است.

او با تاکید بر اهمیت برنامه آمایش سرزمین و توسعه صنعت گردشگری بیان کرد: این همکاری چند جانبه، بینا رشته‌ای و استفاده از علوم مختلف در توسعه پایدار میراث فرهنگی کشور الگویی مناسب برای بهره وری از منابع تاریخی کشور فراهم ساخته است که می‌تواند به عنوان الگوی توسعه پایدار در تحقق برنامه آمایش سرزمین و توسعه گردشگری پایدار فارس مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنفرانس بین المللی میراث جهانی ساسانیان بهار 1400 میراث جهانی ساسانی دانشگاه ها و مراکز میراث فرهنگی باستان شناسی توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است