Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، دانشیار باستانشناسی دانشگاه شیراز و مدیر پایگاه میراث جهانی منظر باستانشناسی ساسانی فیروزآباد و سروستان فارس گفت: در این کنفرانس جهانی نتایج تحقیقات علمی جدید دانشمندان و اعضای هیأت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقات داخلی و خارجی در حوزه میراث جهانی ساسانیان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا عسکری چاوردی با اشاره به موضوع‌هایی که در این کنفرانس بین المللی ارائه خواهد شد، افزود: محققان و دانشمندان در دو روز نتایج جدید تحقیقاتی خود را درباره باستانشناسی و بررسی‌های ژئوفیزیک در شهر گور، آب و هواشناسی کهن‌دشت فیروزآباد، شکل‌گیری شهر و منظر باستانشناختی ساسانی، جغرافیای تاریخی اردشیر خوره و نتایج مطالعات اولیه از مرمت و حفاظت نقش برجسته‌های ساسانی تنگاب و نقاشی‌های دوره ساسانی شهر گور ارائه و معرفی خواهند کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، مستندنگاری و شیوه‌های علمی پایش بناهای تاریخی قلعه‌دختر و کاخ اردشیر، نتایج مطالعات ژئومورفولوژی دشت، مدیریت سیستم‌های سنتی کهن آبیاری در دشت فیروزآباد، نقشه‌های باستانشناسی و نتایج جالب از بررسی مسیرهای تجارت دریایی ساسانیان در دشت‌های پس‌کرانه‌ای فیروزآباد تا ساحل خلیج فارس و بنادر تاریخی اردشیر خوره از دیگر مواردی است که باستانشناسان روی آنها تحقیق کرده‌اند.

مدیر پایگاه میراث جهانی فیروزآباد و سروستان در ادامه با تاکید بر اهمیت موضوع توسعه پایدار افزود: کنفرانس در چارچوب ارائه نتایج دور اول مطالعات میدانی ۵ سال اخیر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی در زمینه مطالعات میراث جهانی ساسانیان انجام می‌شود و هدف آن تحقق اهداف سند چشم‌انداز توسعه بلندمدت جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۰ در زمینه توسعه پایدار میراث فرهنگی بخش مرکزی و جنوب فارس است.

معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز، دانشگاه بولونیا، مؤسسه ایزمئو ایتالیا، دانشگاه ساپینزا، دانشگاه ایکس مارسی فرانسه، دانشگاه اوربینو، دانشگاه تورین، دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشکده باستانشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، اداره کل پایگاه‌های میراث جهانی و معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در برگزار شدن این کنفرانس همکاری کرده و کارهای تحقیقاتی بسیار انجام داده‌اند.

کد خبر 575811 برچسب‌ها استان‌ فارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان فارس میراث فرهنگی میراث جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۹۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما

با پایان عملیات اورهال (به روز رسانی) ۲ نیروگاه خلیج فارس و طوس، تولید و تأمین پایدار ۱۴۴۰ مگاوات برق در آستانه آغاز ورود به فصل گرم در مشهد مقدس و بندرعباس رقم خورد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نیروگاه‌های برق خلیج فارس و طوس وابسته به هلدینگ انرژی شستا در سال گذشته رکورد‌های اورهال و تولید برق را در ۱۰ سال اخیر شکستند.

نیروگاه خیلج فارس که در استان هرمزگان واقع است با تولید ۶۳۰۰ مگاوات ساعت برق و نیروگاه طوس واقع در خراسان رضوی نیز با تولید ۳۹۰۰ مگاوات ساعت برق رکورد سال‌های اخیر را شکستند.

بنا به درخواست وزارت نیرو و تاکید دولت به منظور تامین حداکثری برق زمان اورهال دوره‌ای نیروگاه خلیج فارس هم به جای ۱۵ روز به کمتر از ۱۰ روز کاهش یافت همچنین تعمیرات اساسی نیروگاه طوس هم به جای اینکه در ۱۰۰ روز انجام شود ظرف مدت ۹۰ روز انجام شد.

هم اکنون راندمان نیروگاه گازی خلیج فارس ۳۳ درصد است که برای افزایش این راندمان به ۵۰ درصد پروژه تغییر وضعیت نیروگاه از حالت گازی به سیکل ترکیبی با اعتبار ۴۰۰ میلیون یورو طراحی شده و علیرغم کسب مجوز شورای اقتصاد، همچنان در انتظار حمایت وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی قرار دارد. درصورت اجرای این پروژه ۳ واحد ۱۶۰ مگاواتی و جمعا ۴۸۰ مگاوات به میزان برق تولیدی این نیروگاه افزوده می‌شود.

۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز اورهال نیروگاه طوس، ایرانی است و عمدتا توسط کارگران و مهندسان در قالب طرح‌های دانش بنیان تهیه و تولید می‌شود.

در حال حاضر برق تولیدی این ۲ نیروگاه برای تزریق به شبکه سراسری تحویل وزارت نیرو می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن «خیلی دخترونه» در دریاچه خلیج فارس
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس