Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@09:03:19 GMT

برترین جاذبه های گردشگری شهریار در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۵۲۹۳

برترین جاذبه های گردشگری شهریار در سال ۱۴۰۰

شهرستان شهریار منطقه ای در جنوب غربی تهران است که امروزه بخاطر ساخت و سازهای بسیار و توسعه قابل توجهی که داشته، به منطقه ای محبوب و دوست داشتنی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام لوکس ویلا، شهریار یکی از بهترین و نزدیک ترین مناطق به تهران است و در گذشته پیش از شیوع کرونا، بهترین مقصد برای اجاره باغ تالارها بوده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شهریار جاهای دیدنی بسیاری دارد که خیلی ها از وجود آن ها خبر ندارند و اکثراً تصور می کنند شهریار تنها یک منطقه بزرگ با خانه های مسکونی و باغ تالارهای بسیار می باشد.

نگاهی به شهرستان شهریار

شهریار از بزرگترین مناطق اطراف تهران است که از چند بخش تشکیل شده و این بخش ها شامل شهرستان های باغستان، بکه، فردوسیه، شهرک جدید اندیشه، محمد آباد، وحیدیه و غیره هستند. معروف ترین مناطق در شهریار شهرک جدید اندیشه و باغستان است. در واقع افرادی که از شهر تهران می خواهند به شهریار سفر کنند ابتدا وارد منطقه باغستان می شوند. این منطقه همانطور که از نامش معلوم است، باغ های سرسبز بسیاری دارد که در کنار آن ها، باغ تالارهای بزرگ زیبایی و سرسبزی باغ ها را کمتر کرده است.

 شهرستان شهریار از نظر تاریخی ارزش و اهمیت بالایی دارد و جاذبه های تاریخی و جاهای دیدنی بسیاری در این منطقه وجود دارد که گذشته چند هراز ساله شهریار را نشان می دهند. در گذشته های دور، شهریار بخشی از جاده ابریشم بود و برای همین، ظروف سفالی و آثار تاریخی چند هزار ساله ای در این منطقه کشف شده اند. طبق بررسی هایی صورت گرفته، سکونت در شهریار از زمان ساسانیان بوده و قدمت آثار تاریخی هم به ۶ هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد. در زمان ساسانیان، شهریار مهم ترین دوران خود را سپری کرده و اکثر جاذبه های تاریخی که امروزه در این شهر مشاهده می شوند مربوط به دوران ساسانیان هستند.

معروف ترین جاهای دیدنی شهریار

حتی جمعیت ۳۰۰هزار نفری ساکنان شهریار از وجود اکثر جاذبه های تاریخی منطقه خبر ندارند و تنها در یکی از مناطق معروف شهریار ساکن هستند. در شهریار هم آرامگاه های امامزادگان معروف وجود دارد، هم بناهای تاریخی، هم تپه های چند هزار ساله و هم دشت های سرسبز و دوست داشتنی که در ادامه می خواهیم برخی از معروف ترین آن ها را معرفی کنیم.

تپه های تاریخی و چند هزار ساله شهریار

چهار تپه تاریخی در شهرستان شهریار وجود دارد که با نام های قره تپه، جوقین، فردوس و بالکین شناخته می شوند. تپه جوقین منطقه ای بکر در منطقه وحیدیه و روبرو شهرداری وحیدیه است و در زمان حکومت ساسانیان، یک قلعه نظامی در بالای آن قرار داشته که به دودمان ساسانیان معروف بوده و اما به لطف پدیده های طبیعی و فرسایش های صورت گرفته طی سالیان مختلف، امروزه خبری از این قلعه نظامی نیست و تنها با یک تپه تاریخی روبرو هستیم.

قره تپه از نظر تاریخی ارزش و اهمیت بالایی دارد و در سال ۱۳۷۷ هم به فهرست آثار ملی ایران افزوده شده است. تپه تاریخی قره تپه در روستایی با همین نام واقع شده و قدمت روستا هم به ۴هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد از این رو، گفته می شود قره تپه یکی از اولین روستاهای ایران است که مردم در آنجا سکونت داشتند. بعد از قره تپه به تپه فردوس می رسیم که به عنوان سرسبزترین تپه شهریار شناخته می شود. یکی از مناطق معروف و دنج شهریار، فردوسیه است که از مناطق تازه تاسیس منطقه می باشد. قدمت تپه فردوس به دوران حکومت سلجوقیان برمی گردد و در آن زمان، قلعه ای بزرگ در بالای تپه قرار داشته که امروزه خبری از آن نیست. این تپه تاریخی هم در سال ۱۳۷۵ به فهرست آثار ملی ایران افزوده شده است.

اما می رسیم به معروف ترین جاهای تاریخی شهریار که اکثر آن ها در فهرست آثار ملی ایران قرار دارند. معروف ترین جاذبه تاریخی در شهریار که پربازدید هم می باشد، برج مقبره بابا محمود است. قدمت این بنای تاریخی به دوران حکومت ایلخانیان برمی گردد. در آن زمان شخصی با نام سلطان محمود خدا بنده که فردی سرشناس و محبوب بود سمت مشاور ارشد سلاطین ایلخانی را برعهده داشت و بعد از فوتش، آرامگاهی برای او ساخته شده که امروزه از ارزش و احترام بالایی برخوردار است. آرامگاه بابا محمود بنایی ساخته شده از خشت است که ۱۵ متر ارتفاع و ۵ متر هم قطر دارد.

جاذبه تاریخی معروف دیگر در شهریار تخت رستم است که در روستای قجر قرار دارد. در غرب روستای قجر کوهی مخروطی شکل مشاهده می شود که تخت رستم در بالای آن واقع درارتفاع ۱۳۱۸ متری از سطح دریا قرار دارد. تخت رستم در واقع آتشکده ای است که در زمان زرتشتیان برای برگزاری مراسم هایی مذهبی استفاده می شده و از احترام بالایی هم برخوردار بوده است. تخت رستم در سال ۱۳۱۶ به فهرست آثار ملی ایران افزوده شده و در طول مسیر دسترسی به تخت رستم، به آتشکده ای تاریخی برخورد می کنید که قدمتش به دوران حکومت ساسانیان برمی گردد.

باغ ویلاهای سرسبز شهریار

شهریار را با باغ های زیبا، بزرگ و سرسبزش می شناسند. قبل از شیوع کرونا، بخاطر هزینه های بالای اجاره سالیانه باغ ها اکثراً به سراغ اجاره روزانه باغ در شهریار می رفتند تا چند روز یا حتی چند ساعت در منطقه ای بکر و سرسبز استراحتی داشته باشند. همچنین در گذشته هم شهریار بهترین مقصد برای برگزاری  مراسم ها و جشن ها بود و بی شک بعد از کرونا هم مجدد باغ تالارهای بسیاری در منطقه احداث می شود تا آماده میزبانی جشن های پسا کرونایی باشند. همچنین وبسایت لوکس ویلا، آماده میزبانی برای اجاره روزانه انواع باغ ها و ویلاها در شهریار پس از دوران کرونا با بهترین قیمت ها شرایط است.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگری شهریار شهرستان شهریار لوکس ویلا فهرست آثار ملی ایران شهرستان شهریار معروف ترین تپه تاریخی برمی گردد منطقه ای تخت رستم هزار سال قره تپه باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی